21/01/24

Liikunta

Unelmalaatikko 450x450 kuva

Olen aina ollut elämäntapaliikkuja kiitos vanhempieni, jotka opettivat, että kävellenkin pääsee niin kouluun, harrastuksiin kuin kauppaankin. Pienestä pitäen tiesin myös, että minusta tulee liikunnan ammattilainen! Lukio ei ollut minua varten, joten hain ja pääsin ja valmistuin liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistosta keväällä 2010.

Tuo liikunnan ammattilainen yrittää aina säännöllisesti herätä horroksestaan ja sainkin sen heräämään ohjatessani MyVoLin kehonhuoltotuntia pari vuotta. Neljännen lapsen vauvavuonna kokeilimme myös Voimaa vauvasta -jumppaa, mutta jostain syystä jumppaajat eivät löytäneet maanantaiaamuna klo 9.45 Myllykoskelle.

Raskaus ja synnytys ovat kova rutistus äidin keholle ja tiedän miten helppo omista rutiineista on lipsua vauva- ja pikkulapsiarjessa. Vaikka kuinka tietää miten liikunnasta saa iloa, energiaa, terapiaa..... ja että liike on lääke moneenkin vaivaan, silti kynnys on joskus todellakin liian korkea, tai lapaluun välit liian jumissa. Sitäpaitsi kaipasin itse vauvajumppaa kaikkien vauvavuosien aikana, vasta neljännen kanssa pääsin sellaiseen, kun itse ohjasin.

Anjalan jumppajakson ilmoittautuminen on nyt auki!
Maanantaisin klo 10.45-11.30
Jumppapäivät ovat 20.5., 27.5.,3.6., 10.6.,17.6.ja 24.6.


Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kuuden viikon jumppajaksolle mahtuu mukaan 5-10 äiti-vauva/taapero paria. Lapsi voi olla 0-24kk ikäinen. Ja jokaisen kuuden viikon jakson jälkeen vaihdan paikkaa taas lähemmäs seuraavia kuuden viikon jumppaajia. Jakson tavoitehinta on 60€, mutta tilavuokrasta riippuen eri paikkojen hinnat voivat erota toisistaan.

Rentovauva hieronta on keinoni auttaa vauvoja voimaan hyvin ja jumppajaksolla autan äitejä voimaan hyvin. Toivottavasti näemme liikunnan merkeissä!

Seuraavaksi jumpataan Anjalatalolla 20.5. alkaen!

Tule mukaan!(KLIK)

1000px kuva
© Unelmalaatikko. Design by FCD.